top of page
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • NPA_Icon_transparent
  • EU_Icon_transparent

EN | FI | DK | GL

Kajaani University er et international universitet med en stærk regional og national profil. Et internationalt læringsmiljø med omkring 2000 studerende inden for 5 områder og 230 eksperter placeret på et Campus i Kajaanis smukke omgivelser. På 'School of Business and Innovation' er fokus på at identificere forretningsmuligheder og forbedre entreprenørielle egenskaber med henblik på at opnå internationale forretningspotentialer.

Advantage er en prisvindende projektudviklingsvirksomhed fra Nordirland som har leveret livsforandrende, kreative løsninger for unge mennesker i nogle af verdens mest besværlige miljøer gennem mere end 25 år. Advantage har specialiseret sig i økonomisk udvikling og iværksætteri for unge mennesker. Det arbejder med klienter fra det offentlige, private og Non-profit organisationer, og bruger sin ekspertise til at fremme virksomhedsstart som en realistisk karrieremulighed for unge mellem 16 og 30.

Greenland Business er et offentligt ejet erhvervsudviklingsselskab i Grønland. Formålet med Greenland Business er at fremme landbaserede erhvervsmuligheder, iværksætteri, innovation og vækst. Greenland Business rådgiver iværksættere som vil udvikle sig og virksomheder som vil vækste og måske endda begynde at eksportere. Derudover administrerer Greenland Business de offentlige erhvervsudviklingspuljer.

Lapland University of Applied Sciences (Laplands UAS) er den nordligste Universitet for anvendte Videnskaber i Finland og i Den Europæiske Union.
 Institutionen tilbyder et moderne og internationalt læringsmiljø med gode serviceydelser til studerende. Lapland UAS har omkring 5500 studerende, der uddanner sig med alsidige sprogfærdigheder og evnen til at imødekomme udfordringerne i et skiftende arbejdsliv og internationalt miljø. Årligt er der næsten 600 internationale studerende, herunder internationale uddannelsesstuderende og udvekslingsstuderende.

Communities Creating Jobs, en bevægelse af almindelige mennesker som agere løftestang for alle tilgængelige kilder for at lette oprettelsen af beskæftigelsesmuligheder små i byer og landsbyer i hele Irland. Behandler spørgsmålet om arbejdsløshed og ufrivillig udvandring med positive og innovative aktioner.

Voluntary Action Orkney støtter den frivillige sektor og sociale virksomheder til at opbygge og aktivere modstandsdygtige, bæredygtige og inklusive lokalsamfund. Støtter den tredje sektor i Orkney ved at yde rådgivning, information og praktiske tjenester. Det er en del af det nationale frivillige netværk i Storbritannien, som fremmer udvikling af social virksomhed, frivilligt arbejde og opbygning af et stærkt forhold til lokalsamfundets planlægning.

Kveikja er den førende autoritet på socialt iværksætteri i Island med fokus på fremme af socialt iværksætteri, bevidstgørelse, uddannelse, forskning og at give udviklingsmuligheder for enkeltpersoner og lokalsamfund. Kveikja opbygger også transeuropæiske netværk, ved at afholde konferencer og arrangementer på social entrepreneurship.

Færøernes Universitet afspejler det færøske samfunds interesser, skaber kendskab til videnskabelige fund og metoder. Forskning, læring og undervisning er i kernen af alle aktiviteter. Forslag fra både myndigheder og den private sektor er altid velkomne.

Cold Climate Innovation Yukon fokuserer på udvikling, kommercialisering og eksport af bæredygtige koldt klimateknologier og relaterede løsninger til subarktiske regioner rundt om i verden.

Stimulerer økonomien ved at fremme innovative ideer til markedsføring.Tilbyder innovationsstøtte gennem finansiering, projektdesign, business mentoring, prototype udvikling, projektledelse, forretningsplanlægning, markedsføring og patentrådgivning.

Business Kitchen er et åbent møde- og læringsmiljø beregnet til at identificere, co-create og gribe forretningsmuligheder og etableres ved universiteterne i Oulu. Det tilbyder plads, arrangementer, netværk og tjenester for at fremme ideer og gøre dem til nye forretninger.

Coompanion Sverige er en paraplyorganisation for 25 regionale Coompanion i hele Sverige. Arbejder med meningsdannelse om- og synliggørelsen af kooperativer og socialøkonomiske tiltag på nationalt plan. Tilbyder rådgivning og service for alle, der ønsker at starte andelsselskab.

Hjælp til at indse forretningsidéer, der tilbyder skræddersyet information, rådgivning og uddannelse fra idé til en succesfuld iværksættervirksomhed.

Innovation Center Iceland hjælper iværksættere i opstart, vækst og ledelse af små og mellemstore virksomheder. Det er det førende F & U og erhvervsstøtte institut i Island.

Forbedre konkurrenceevnen for islandske virksomheder ved at opbygge tværnationale netværk og ved at øge innovation. Leverer tjenesteydelser, workshops og kurser for SMV'er og offentligheden og udgiver bøger og manualer om ledelse og markedsføring.

Intotalo har leveret uddannelse af tusindvis af iværksættere og nøglepersoner fra små virksomheder til internationalt børsnoterede selskaber. De har gennemført en række virksomheds uddannelsesprogrammer siden 2001. Alle trænere er iværksættere eller erfarne undervisere, der kender flaskehalse i erhvervslivet. Intotalo er en operatør på nationalt niveau og er kendt for sin inspirerende og opmuntrende måde at gøre tingene på.

Luleå University of Technology i Sverige er Skandinaviens nordligste teknologiske universitet. Det har fire campusser, der ligger i Luleå, Kiruna, Skellefteå og Piteå. De er et førende universitet i teknologi, med et verdensomspændende samarbejde, for at opbygge et attraktivt, bæredygtigt samfund.Forskning foregår i tæt samarbejde med multinationale selskaber og førende internationale universiteter.

Universitetet i Tromsø, Norge, blev etableret i 1968 og åbnede i 1972. Det er en af ​​otte universiteter i Norge. Universitetet i Tromsø er Nordens største forsknings- og uddannelsesinstitution. Universitetets beliggenhed gør det til et naturligt sted for udvikling af studier af regionens naturlige miljø, kultur og samfund.
 Hovedfokus på universitetets aktiviteter er nordlys forskningen, rumforskning, fiskeri, bioteknologi, lingvistik, multikulturelle samfund, samisk kultur, telemedicin, epidemiologi og et bredt spektrum af arktiske forsknings projekter.

bottom of page