top of page
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • NPA_Icon_transparent
  • EU_Icon_transparent

EN | FI | DK | GL

Hothouse iværksætter træning

Nye træningsmoduler for virksomheder på forskellige stadier.
Vores træningsprogram kombinerer kendte værktøjer og metoder med den nyeste forskning i entreprenørskabsundervisningsmetoder. Disse værktøjer og metoder  har vi valgt for deres praktiske anvendelighed for træneren og iværksætteren, baseret på årtiers erfaring med iværksætteri imellem udviklerne.
Det har været målet at skabe nem adgang til den bedste træning, værktøjer og eksempler for den næste generation af iværksættere, ligesom vi vil sætte dem i forbindelse med investorer og andre vigtige interessenter.

Pre-Start

Skab din idé. 

Pre-start træning + online support. Giver viden om forudsætningerne for at starte en virksomhed til unge mennesker uanset hvor meget kendskab de har til virksomheder på forhånd, og hjælper med at opbygge selvtillid og en vindende ide.

Start

 Implementer din idé.

Start fase træning + online support. Hjælper unge mennesker til at lære hvordan de realiserer deres virksomhedside. Virksomhedsressourcer, profiler og faktaark gøres tilgængelige. Indsigt fra erfarne forretningsfolk vil hjælpe til at undgå de klassiske begynderfejl.

Growth

Boost din idé

Growth fase træning + online support. Hjælper unge iværksættere, som allerede har egen virksomhed, til at udforske mulighederne for vækst. Hjælper med at tage de første skridt imod opskalering og handel uden for hjemmemarkedet.

Reboot

Hold gang i din idé

Reboot er en mulighed for support til virksomheder, som klarer sig dårligt. Giver en bedre forståelse for den nuværende situation og støtter den unge iværksætter i at planlægge en række tilpasninger.

Login på vores Business Portal hvis du er klar til at gøre noget ved det, eller kontakt os for yderligere oplysninger om Hothouse modulerne.

bottom of page